◄ Keer terug naar de homepagina

Bouwkundereis Kopenhagen

Zoals iedereen weet staan er zware weken voor de deur voor de studenten. Statix biedt het ideale lichtpuntje in deze duisternis aan: het vooruitzicht naar een reis om nooit meer te vergeten!

4 april trekken we met ons allen naar Kopenhagen samen met DEME en Sweco om spectaculaire werven te bezoeken, de prachtige stad te verkennen en gewoon te genieten van een welverdiend tussenuitje! Bouwkundige genotten en ontspannende activiteiten gegarandeerd! De terugreis staat gepland op 7 april in de avond.

Meld je nu al aan in de voorinschrijving en mis niets van de updates over deze zalige reis! De echte inschrijving begint 1 januari, dan zal ook de prijs meegedeeld worden. Studenten die vooringeschreven zijn krijgen voorrang bij de echte inschrijving. Zeker voorinschrijven dus want de plaatsen zijn beperkt De voorinschrijving sluit 31 december. Vul de form onderaan de pagina in om je in te schrijven.

Op donderdag 23 december is er over de middag een korte infosessie die online zal doorgaan (wordt ook opgenomen). Hier zal alles over de reis in detail worden uitgelegd.

Bij vragen mag je steeds mailen naar statix.info@vtk.be

Wij kijken er alvast ongelooflijk naar uit!
Statix

DISCLAIMER: Bouwkundestudenten krijgen voorrang bij de inschrijving. Moesten er plaasten over zijn mogen andere opleidingen ook mee.

TLTR:
zalige bouwkundereis van 4 tem 7april
voorinschrijving nu
infomoment donderdag 23 december
definitieve inschrijving vanaf 1 januari