◄ Keer terug naar de homepagina

Cocktailworkshop

Nu de lente in zicht is, komt ook het cocktail-seizoen dichterbij. Met de horeca die dicht is, is eentje gaan drinken in een goeie cocktailbar echter geen optie. We geven jullie daarom de perfecte oplossing: een mogelijkheid om op 23 maart ZELF cocktails te leren maken!

Voor de zachte prijs van €10 krijg je de ingrediënten voor 4 lekkere cocktails én een eigen cocktailshaker. Perfect om de basics van het bartenden te leren. Al deze ingrediënten worden de dag zelf thuis geleverd in het door jou aangegeven tijdslot (enkel in regio Leuven). De mogelijke tijdslots zijn 10:00-11:30 en 16:00-17:30. Inschrijven is verplicht en kan via deze form:

Het event is enkel bedoeld voor bouwkunde studenten! De inschrijvingen zullen sluiten op 17 maart. De betaling moet ook ten laatste in orde zijn op 17 maart. Inschrijvingen zijn beperkt tot één box per persoon!
Betalen kan via overschrijving naar het volgende rekeningnummer: BE21 7360 2973 4103

Omdat het niet enkel leerrijk maar ook plezant moet zijn, doen we nog eens beroep op de ondertussen vaste sfeermakers van Statix: Lukas (De Backer) en Lucas (Vanlaer)! Deze twee ex-praeses van VTK zullen ervoor zorgen dat je je geen minuut verveelt!

Tot dan!