◄ Keer terug naar de homepagina

Praatcafé

Wil je ontdekken hoe het professioneel leven van een bouwkundig ingenieur er na afstuderen uit ziet? Schrijf je dan in voor de vierde editie van het praatcafé van Statix. Dit zal volledig online doorgaan, maar de opzet blijft hetzelfde: bouwkundestudenten laten kennismaken met bedrijven uit de bouwkundige sector. Er zullen 13 bedrijven deelnemen. De bedrijven zullen telkens vertegenwoordigd worden door ingenieurs die aan het werk zijn bij het bedrijf in kwestie.

PLATFORM

We zullen gebruik maken van het online platform Remo. Hierin zullen jullie je virtueel verplaatsen in groepjes van 3 studenten tussen tafels. Aan elke tafel zal de vertegenwoordiger zijn bedrijf kort voorstellen, waarna jullie vragen kunnen stellen. Op het einde is er ook nog de mogelijkheid om vrij te praten met alle vertegenwoordigers. Daarnaast zullen er ‘ontspanningsruimtes’ voorzien worden waarin je even met je medestudenten een babbeltje kan doen. Op Remo kan je ook je profiel personaliseren en zelfs rechtstreeks contacten leggen via LinkedIn. Meer info hierover volgt in de bevestigingsmail na je inschrijving.

INSCHRIJVING

Inschrijven kan via onderstaande form. Je kan je inschrijven in groep (max 3 personen) of alleen. Als je je in groep inschrijft, zal je telkens met dezelfde mensen verplaatst worden naar andere tafels.

Tenslotte voorzien we voor iedere student die aanwezig is op het evenement een goodiebag. Je vindt er onder andere nuttige info over de aanwezige bedrijven, maar ook merchandise en gadgets die we later nog zullen delen. Kosten noch moeite zijn gespaard! Hou het evenement de komende weken dus in het oog en schrijf je alvast in!